Jasminka Matrljan 1. mjesto

Turistička zajednica Općine Kostrena dodijelila je nagrade najljepšim božićnim okućnicama Kostrene na dodjeli koja se održala u petak, 20. prosinca u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji. Cilj je potaknuti i podržati mještane koji svojim trudom i ukrašavanjem uljepšavaju Kostrenu te daju dodatnu vrijednost njezinom vizualnom identitetu i blagdanskom raspoloženju.
Natječaj je započeo 2. prosinca, a prijave su se zaprimale do 18. prosinca 2019. godine. Nakon obilaska prijavljenih kandidata komisija je odabrala najljepše, što je bio težak zadatak zbog posebnosti svake od prijavljenih okućnica. Ocjenjivalo se cjelovito uređenje, opremljenost (detalji, kreativnost) i utjecaj na izgled ulice.
Najljepšom božićnom okućnicom u Kostreni proglašena je ona Jasminke Matrljan, drugo mjesto pripalo je Nikolini Vranić Fućak, a treće mjesto zauzela je okućnica Sandre Bušljete. U kategoriji najljepši okoliš poslovnog subjekta nagrada je pripala ugostiteljskom objektu “Mosquito bar”. Komisija je odlučila dodijeliti i jednu posebnu nagradu i to Suzani Kukarić za kategoriju “Mala priča iz bajke”. Najbolje ocijenjene okućnice nagrađene su poklon bonovima koje mogu iskoristiti za božićnu dekoraciju kako bi obogatili svoju božićnu priču.
Nakon dodjele nagrada uslijedio je nastup Pjevačkog zbora mladih „Josip Kaplan“ koji je svojom izvedbom oduševio sve prisutne i uveo nas u ovo posebno blagdansko razdoblje.

Jasminka Matrljan 1. mjesto
Jasminka Matrljan 1. mjesto
Mosquito – najljepše uređen poslovni objekt
Mosquito – najljepše uređen poslovni objekt
Nikolina Vranić Fućak 2. mjesto
Sandra Bušljeta 3. mjesto
Suzana Kukarić – Posebna Nagrada