Pozivamo Vas na 6. DAN KARIJERA POMORSKOG FAKULTETA U RIJECI koji će se održati u srijedu, 15. svibnja 2019. godine na Pomorskom fakultetu u Rijeci.

Program: U 10 sati – Otvorenje Dana karijera u prostoru Fakulteta! Od 10 do 14 sati – Zajedničko predstavljanje tvrtki i institucija iz pomorskog gospodarstva! Od 13 do 15 sati – Pojedinačne prezentacije tvrtki – predavanja!

Na Danu karijera okupljaju se gospodarstvenici čiji su profil zapošljavanja i djelatnosti prilagođeni svim studijima Pomorskog fakulteta u Rijeci, a interes studenata je izniman budući se na jednom mjestu mogu informirati o zahtjevima tržišta rada i upoznati potencijalne poslodavce. Predstavit će se: tvrtke iz javne uprave i administracije, morskog brodarstva, menadžmenta broda i posade, tegljenja i peljarenja, lučkih djelatnosti, tehničkog nadzora brodova, logistike i otpremništva, održavanja i servisiranja opreme, usluga čišćenja, prihvata i otpreme otpada, pomorski agenti, agencije za ukrcaj pomoraca, pomorske kompanije, brojne strukovne udruge, privredni subjekti i institucije vezane uz pomorstvo i studentske interese.