Kao svakog Ponedjeljka tako je i ova Emisija bila zanimljiva. Neki Klubovi su počeli sa svojim pripremama, a neki su već u punom jeku i priprema i prvenstva. U današnjoj čuli smo standardno, predsjednika košarkaškog kluba Adria Oil Škrljevo koji je komentirao utakmicu protiv Cibone u Zagrebu, ali isto tako i hvalevrijednu akciju kluba, a to je bio Pohod Na Baniju, igrača i uprave Kluba., BRAVO KK Adria Oil Škrljevo!!!!

U drugom dijelu Emisije razgovarali smo na temu izložbe „Ovo je Rijeka – stotinu uspomena, jedna priča“koja predstavlja predmete vezane uz nogometni klub Rijeka iz privatnih kolekcija Zvonimira Krpana i Mišela Budimilića. Radi se o dresovima, zastavicama, medaljama, peharima, loptama i ostalim memorabilijama koje su se bile prikazivale na atraktivnoj izložbi u Exportu, za sve generacije, u sklopu programa Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture.
Izloženi predmeti popraćeni su tekstovima, izvornim fotografijama i novinskim člancima te audio-vizualnim snimkama i projekcijama pojedinih utakmica, navijačke atmosfere i pjesama
. IZLOŽBA TRAJE DO 15.03.2021 U EXPORTDRVO RIJEKA!!!

EMISIJA;

Emisija “Na PRB SPORT”