Nakon sjajne lanjske premijere “Craft Fest” se u velikom stilu vraća u drevni grobnički Kaštel. Na Grobnišćinu stižu ponajbolji Crafteri iz svih krajeva Hrvatske, ali i gosti iz Slovenije.
Na vama je samo da 14. rujna podcrtate u vašim kalendarima, dođete na Grobnik te u jedinstvenom ambijentu starog frankopanskog kaštela uživate u izvrsnim pivama. Ove godine dočekat će vas i naša dva povratnika – odlična Pivovara Medvedgrad i nadaleko poznata Zmajska pivovara te dva nova lica – s domaće scene Tvornica piva Rijeka te odlična ekipa BURA BREW porečka craft pivovara, a svi četvero će, sigurni smo, oduševiti ljubitelje crafta svojom ponudom. Ne propustite isprobati njihova mala remek djela 14.09. u Kaštelu Grada Grobnika;

Krajem 2018. godine slovenskoj craft sceni pridružila se mlada pivovara Pivovarna Naboj, a ove godine predstavit će se i na grobničkom Craft festu sa svojom odličnom ponudom: MAC imperial Pale Ale, BETA Pale Ale, IP4 India Pale Ale i DOS Oatmeal Stout. Pitanje je samo što prvo isprobati?

Ako ste prošle godine posjetili Craft fest u Kaštelu Grada Grobnika sigurno ste sreli i aromatičnu Cvitu i plavušana MIhovila, a ako niste ove godine, 14. rujna ponovno imate priliku upoznati ovaj simpatičan dvojac kojeg nam donosi Šibenska pivovara.
Koga častiš pivom, dvije, tri…? 😁🍻