Sljedećeg petka, 29. svibnja, opatijska Ljetna pozornica pravo je mjesto za sve koji se žele malo opustiti uz dobar humor UŽIVO!
U vrijeme korone i brojnih problema, smijeh nam je više nego potreban, stoga obavještavamo publiku da će se nastup stand-up komičara Vlatka Štampara zakazan za petak, 29. svibnja 2020. u Opatiji ipak održati, i to na maloj Ljetnoj pozornici s početkom u 21.30 satiumjesto u centru Gervais.
Vlatko Štampar jedan je od najznačajnijih domaćih komičara koji je svoju karijeru započeo još krajem 80-ih, izmamivši vlastitoj majci osmijeh na lice nakon nezamislivih porodiljnih muka. Nakon te prve gaže u životu, mladi je Vlatko na samom početku zavolio nasmijavati ljude oko sebe. Samo 20-kusur godina kasnije, podzemljem velegrada Zagreba šire se glasine o dobroćudnom divu duhovitih manira. Danas Vlatko Štampar puni dvorane širom Hrvatske i već godinama postojano i neumjereno nasmijava publiku koja se već broji u desecima tisuća, razotkrivajući pritom (vlastito) uvrnuto poimanje svijeta i bogatu maštu napučenu životinjama koje pričaju (gluposti) i zabranjenim perverzijama koje bi se (izvan konteksta) mogle smatrati kaznenim djelom. Za sebe kaže da je i ponosan član Lajnap comedy ekipe.ijena ulaznice iznosi 80 kuna, a mogu se kupiti u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na mojekarte.hr.
Ulaznice kupljene za izvedbu koja se trebala održati 28. travnja, odnosno 29. svibnja 2020. u centru Gervais, vrijede i za izvedbu 29. svibnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati izvedbi koja će se održati na Ljetnoj pozornici, povrat novca za ulaznice možete ostvariti do utorka, 26. svibnja 2020. na prodajnom mjestu gdje ste ulaznice kupili.