[FOTO]: “Slatka potraga” u gradu Bakru oduševila najmlađe …;

0
95

“Slatka Potraga”

U Slatkoj potrazi za uskršnjim jaja sudjelovalo je mnoštvo vesele dječice iz Grada Bakra i okolnih mjesta. Jučerašnji dan bio je kao stvoren za smijeh, igru i zabavu, a prigodno uređen park Banj idealno mjesto za druženje. U organizaciji Grada Bakra, Turističke zajednice Grada Bakra i Društva „Naša djeca“ Bakar u parku Banj s početkom u 17:00 sati, organizirana je „Slatka
potraga” za sve zainteresirane mališane.
Uskršnja jaja došli su tražiti brojni mališani, a najviše ih je razveselila razigrana maskota uskršnjeg zeca. Uz vodstvo teta iz Društva “Naša djeca” Bakar dječica su uspješno odradila potragu za skrivenim jajima, natjecala se u bacanju plastičnih jaja u košare i sudjelovala u slatkoj pitalici. Bilo je puno slatkih odgovora na brojna slatka pitanja iz kojih smo saznali zanimljivosti o našem gradu, ali i pojedinom natjecatelju. Vrijedne ručice sudjelovale su i na
radionici izrade prigodnih ukrasa, a oni najmlađi družili su se bojujući i crtajući u za to posebno uređenom kutku.
Pjesma, smijeh i igra ispunili su park Banj, a sva dječica zasladila su se i okrijepila na za njih posebno pripremljenom „slatkom“ stolu.
Predivno popodne mnogi su iskoristili i za izradu maštovite obiteljske fotografije s uskršnjim zecom i u prigodno ukrašenom gradu Bakru.
Kako bi se lijepe uspomene i trajno sačuvale, pobrinula se Turistička zajednica pripremivši prigodni natječaj „Lov na uskršnju fotku“, a najljepše fotografije birat će se na Facebook stranici TZ Grada Bakra. Pripremljene su i bogate nagrade za autore čije fotografije do 30. travnja prikupe najveći broj lajkova.