O nama

Pomorski radio Bakar 95,8 MHz, komercijalna radio postaja koja pokriva Grad Bakar, dobar dio Grada Rijeke i širu riječku i bakarsku okolicu.

Čujnost Pomorskog radija Bakar 95,8 MHz izražena je i u zapadnim prigradskim riječkim naseljima sve do područja državne granice, te obuhvaća potez od Opatije do Labina i Rapca u Istri sa njihovim zaleđem, odnosno otoke Cres i Krk – sjeverni dio. Također područje čujnosti zadire i do Grada Delnica, Crikvenice i Senja. Računamo da nas na tako velikom području, uključujući i grad Rijeku, u svakom trenutku može čuti veliki broj stanovnika, potencijalnih oglašivača, potrošača i korisnika raznih usluga. Prema našim indirektnim i direktnim saznanjima, Pomorski radio Bakar bilježi konstantan porast broja slušatelja. Naš je radio kao takav odmah prepoznat od strane slušatelja svih dobnih skupina, jer se u njegovom programu njeguje domaći jezik i domaća glazba, a tematski je vezan i usmjeren na pomorsku strukturu ali i na ostale gospodarske subjekte, a pogotovo one koji su povezani s morem i pomorstvom, od opskrbe brodova do transporta i logistike. U skladu s gore navedenim ponosno ističemo i naš osnovni moto: U moru radija, samo je jedan radio more, Pomorski radio Bakar 95,8 megaherca!

Odašiljač je pušten u probni rad 17.09.2006. Probno emitiranje je bilo 14.10.2006, a u eter smo izašli 06.12.2006. Oprema je 70% digitalizirana.

Direktor: Tomislav Mustapić
Glavna urednica: Alenka Denona Mustapić
Šef tehnike: Maroje Mustapić

[lbg_audio5_html5_shoutcast settings_id=’3′]