Završilo prvo izdanje Adventiranja kod Kazališta …;

0
160

Završilo je prvo izdanje Adventiranja kod Kazališta koje je već u svom prvom izdanju oduševilo brojne posjetitelje. Odlična atmosfera i respektabilna ponuda adventskih delicije koje su pripremali renomirani chefovi oduševili su i one najzahtjevnije posjetitelje. Verdijeva ulica i Kazališni park zablistali su, stilski vrlo lijepo prilagođenim adventskim dekoracijama postavljenim u okruženju HNK Ivana pl. Zajca, a najveću pažnju privlačila je prekrasna svjetleća kočija.

Na Adventiranju su se predstavili Kuća kobasica sa svojom gourmet ponudom kobasica prema receptima chefa Mate Jankovića, restoran Nebo chefa Denija Srdoča – dobitnika Michelinove zvjezdice, u Rijeku se je sa već dobro poznatim specijalitetima vratio zadarski Picnic Mingle Fun, a posjetitelji su mogli uživati i u specijalitetima i u neodoljivim slasticama adventskih kućica. Osim gastro ponude posjetitelji su se mogli ugrijati i u toplim napicima.

Nova adventska lokacija se pokazala kao pun pogodak i već nakon nekoliko dana je prepoznata od strane brojnih posjetitelja i za vjerovati je da ovu lokaciju očekuje svjetla budućnost u novom izdanju Rijeka Adventa.

”Zadovoljni smo kako su naši sugrađani, ali i brojni posjetitelji iz okruženja prihvatili novu adventsku lokaciju. Nova lokacija, kao i bogata gastro ponuda pridonijeli su turističkoj ponudi našega grada. Polako možemo zaključivati ovogodišnje izdanje Rijeka adventa, kojim smo izrazito zadovoljni kao i brojem turista tijekom 12. Mjeseca u Rijeci koji je čak nadmašio i rekordne brojke iz 2019. godine.” izjavio je Petar Škarpa – direktor TZ grada Rijeke.

”Adventiranje kod kazališta bio je naš prvi izlazak iz restorana Nebo i mogu reći da smo zaista zadovoljni kako su posjetitlji prepoznali samo Adventiranje kao i našu gastro ponudu koja se bazirala na fried & grill konceptu. Smatram da se ovakva gastro ponuda odlično uklopila u prostor pokraj kazališta te čestitam organizatorima na odličnoj organizaciji i zahvaljujem svim posjetiteljima koji su nas posjetili na prvom izdanju Adventiranja!.” – izjavio je chef Deni Srdoč. Gastro ponuda na Adventiranju kod Kazališta jednostavno je mamila posjetitelje da isprobaju njihove maštovite specijalitete.

Adventiranje kod Kazališta!