BAKAR: Podjela bonova povodom sv. Nikole djeci …;

0
130

Djeca su naša budućnost, naše bolje sutra, stoga će i ove godine povodom blagdana Svetog Nikole, Grad Bakar podijeliti prigodne darove djeci.

Poklon bonovi za djecu povodom blagdana Sv. Nikole!

S obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju ni ove godine neće biti održane prigodne priredbe povodom obilježavanja Dana Svetog Nikole u Gradu Bakru. Umjesto tradicionalnog darivanja djece igračkama, Grad Bakar je kao i prošle godine osigurao poklon bonove u iznosu od 200,00 kuna za svu djecu s područja Grada Bakra, od rođenja do polaska u školu.

Poklon bon od 200,00 kuna namijenjen je dječjem asortimanu igračaka, a može se iskoristiti u svim prodajnim mjestima trgovina Müller. Valjanost bona je godinu dana.

Poklon bonove će podijeliti odgajateljice prema grupama u dječjim vrtićima na području Grada Bakra: u Dječjem vrtiću Bakar na tri lokacije u Bakru, Škrljevu i Hreljinu, Dječjem vrtiću „Pčelice“ , Dječjem vrtiću „Bambi“ i Obrtu za čuvanje djece „Taša“.

Roditelji djece koja nisu polaznici dječjih vrtića i obrta za čuvanje, na području Grada Bakra obaviješteni su poštom o načinu preuzimanja poklon bonova.

Slatke prigodne darove, kao i uvijek do sada, dobiti će djeca polaznici od prvog do četvrtog razreda Osnovne škole Bakar i Osnovne škole „Hreljin“. Slatki paketi za spomenute učenike bit će dostavljeni školama i podijeljeni od strane njihovih učiteljica.

Sveti Nikola je zaštitnik djece stoga je povodom njegovog blagdana najveća radost vidjeti osmijehe na dječjim licima koje će zasigurno izmamiti poklon bonovi namijenjeni kupnji igračaka i slatki paketi za koje je Grad Bakar osigurao u Proračunu 100.000,00 kuna.