EKOLOGIJA; POZIV NA RADIONICU “Očisti i ponovno iskoristi! (kako iz ničega napraviti nešto)” – 25. studenog 2019. godine…;

0
513

Udruga Žmergo poziva Vas na kreativnu radionicu koja će se održati u prostoru Ville Antonio, u ponedjeljak 25. studenog 2019. godine od 16:00 do 19:00 sati.
Radionicu pod nazivom „Očisti i ponovno iskoristi! (kako iz ničega napraviti nešto)” vodit će mlada opatijska umjetnica – Nika Laginja, koja je na prošlogodišnjem natjecanju kreativaca OKiZA, s projektom „Čistači”, zasluženo osvojila nagradu publike. Cilj radionice jest na inovativan način primijeniti recikliranje i ponovnu uporabu materijala u kreativne svrhe, u ovom slučaju usko vezane uz „land art”.
Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže radionici i probude kreativca u sebi sudjelujući u preobrazbi predmeta iz svakodnevice u umjetničku skulpturu koja će u zimskim mjesecima krasiti opatijske vizure.
Radionica je potpuno besplatna za sve sudionike, provodi se u sklopu programskog pravca 27 susjedstava, opatijskog dijela Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture, a sufinancirana je od strane Primorsko – goranske županije i Grada Opatije.
Sve dodatne informacije možete dobiti upitom na: kultura@zmergo.hr