Rijeka EPK 2020; Dnevni boravak opatijskog susjedstva – program za studeni i prosinac….;

0
703

Dnevni boravak je središnje mjesto informiranja o programskom pravcu 27 susjedstava, dijelu projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture te programa koji će se provoditi u sklopu opatijskog susjedstva. On ujedno predstavlja prostor susreta i druženja, kućne obiteljske atmosfere preseljene u javne prostore i neuobičajena mjesta kako bi se u svakom trenutku susretali i upoznavali, međusobno širili prijateljstva i atmosferu solidarnosti među susjedima i gostima kao novim privremenim sugrađanima. Uz dobru zabavu i ugodno druženje u prostorijama Kluba 60+ i Crvenog križa Opatija, svi zainteresirani moći će se informirati o zajednici i mogućnostima uključivanja u rad, volontiranja i/ili sudjelovanja u aktivnostima
programa susjedstava.
Program za studeni i prosinac:
Ponedjeljak, 25. studenog 2019. od 17:00 sati – Rakovčeva 15 (prostorije GDCK Opatija) izrađivat će se božićni ukrasi, kao uvod u adventsku čaroliju. Radionice su prilagođene za velike i malene, roditelje, noniće i djecu, a ukrasi te mnoštvo drugih iznenađenja izrađivat će se od brašna, vode, soli i ostalih namirnica koje pronalazimo u kućanstvu. Voditelji radionice: Gabriel Perica i Loredana Bradaschia Četvrtak, 12. prosinca 2019. od 17,00 sati – Ul. M.Tita 86 (prostorije Kluba 60+)
Uz međugeneracijsko druženje s članovima Kluba 60+ GDCK Opatija igrat će se nove
atraktivne društvene stolne igre, uz mogućnost informiranja o zajednici te mogućnostima sudjelovanja u programu opatijskog susjedstva.
Organizatori međugeneracijskog druženja: Udruga za razvoj kulture mladih Kulturni front i Klub mladih Gradskog društva Crvenog križa Opatija. Na sudjelovanje u programu svi su dobrodošli. Zabavimo se i naučimo nešto novo!