Za uređenja doma Drageca i Snježane!

Humanitarna akcija “Vjerujete li u čudo?” koja je digla na noge široku javnost, dobija svoj nastavak i to na najljepši mogući način. Podsjetimo, akcija je pokrenuta kako bi se bratu i sestri, Draganu (svima znanom kao Dragec) i Snježani osigurao dom, a u nju su se uključili brojni pojedinci, tvrtke, jedinice lokalne samouprave, možemo reći – svi ljudi dobre volje i dobrog srca.

Akcijom su prikupljena sredstva za kupnju kuće u kojoj Dragec i Snježana žive i koju su trebali napustiti 1. srpnja. Akcija je omogućila da se ta tragedija ne dogodi, a sada se nastavlja kako bi im se osiguralo i uređenje doma te kako bi imali barem osnovne uvjete za život.

“činiti dobro i tako se i sami dobro osjećati”

Shodno tome, ovogodišnja će proslava Petrove u Rukavcu imati humanitarni karakter i sve će biti u znaku prikupljanja pomoći. U petak 1. srpnja, s početkom u 20 sati, na Kinkeloven tarace nastupit će Niko Poles i harmonikaši, Damir Kedžo, Daniel Beni, Grupa Point, Šajeta & Band te Mauro Staraj & La Banda. Narednog dana, 2. srpnja, na istom mjestu i u isto vrijeme nastupit će Duško Jeličić Dule, Kožne jakne, Elio Pisak, Alen Vitasović i Grupa Pusni Rukavac. U nedjelju, 3. srpnja, s početkom u 20 sati, na igralištu kod škole nastupit će Jože Veš Mašinov in prijatelji, Ansambl Direkt iz Ilirske Bistrice, Coffee Shop Acoustic i Dellboys.

Napomenimo kako se od 27. lipnja do 3. srpnja održava I Humanitarni malonogometni turnir na kojem susreti započinju od 19 sati, a sve se, kako napominju organizatori, odvija u organizaciji Rukavaca i prijatelja te Udruge NIT, dok su pokrovitelji – Dobri judi. Svi akteri ovog događanja volontiraju i svaka kuna namijenjena je Dragecu i Snježani. Sve rečeno i sve jasno.

Organizatori pozivaju sve da dođu i uključe se u ovu prekrasnu priču kojoj je osnova “činiti dobro i tako se i sami dobro osjećati”. Vidimo se u Rukavcu, pomognimo Dragecu i Snježani!

KONTAKT: Oleg Medica +385 91 753 28 26, oleg.medica5@gmail.com