HUMANITARNI BUVLJAK I KONCERT …;

0
174

Studentski zbor Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci;

Humanitarni Koncert i Buvljak!

Studentice Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Udrugom studenata biotehnologije Sveučilišta u Rijeci pripremaju nastavak humanitarne akcije za prikupljanje donacija za potrebite u Ukrajini, te nas 23. i 24. travnja od 11:00 do 17:00 sati očekuje Humanitarni buvljak koji će se održati u prostorima Exportdrva na galeriji, Grobnička Riva. Kroz humanitarni buvljak svi posjetitelji moći će si udomiti odjevne komade, knjige, printove umjetničkih radova studenata i drugo.

[Kada? – subota i nedjelja 23. i 24.04.2022. godine od 11:00 – 17:00 sati

Gdje? – Export drvo – Grobnička Riva

Stiže nam nastavak humanitarne akcije za prikupljanje donacija potrebitima iz Ukrajine! Ovoga puta prikupljaju se novčane donacije kroz humanitarni buvljak na kome možete pronaći neku sitnicu za sebe ili svoj ormar, a ujedno i pomoći onima potrebitima. Taj vikend nas možete posjetiti od 11 do 17 sati, u Exportdrvu. Sav novac koji se prikupi bit će uplaćen na humanitarni račun udruge Dobro Dobrim koji je otvoren za pomoć Ukrajincima (iz donacija se nabavljaju hrana, ljekovi i slično).

Za više informacija o buvljaku, ili ako želite doprinijeti ovoj akciji kroz donacije predmeta (odjeća, knjige, rukotvorine ili drugo što vam se čini primjerenim) za humanitarni buvljak, slobodno nam se obratite putem poruka.

Dodatni kontakt: 091 175 6899]

Uz buvljak očekuje nas i Humanitarni koncert koji će se održati u subotu 23.4., OKC Palach od 20:00 do 22:00, Kružna ulica 8, gdje će nam bend Restless Sea iz Labina svirati u humanitarne svrhe.

Sve prikupljene donacije kroz humanitarni buvljak i koncert bit će uplaćene udruzi DOBRO DOBRIM, koja potom s prikupljenim sredstvima nabavlja lijekove, hranu i ostale potrepštine za potrebite u Ukrajini po daljnjim uputama koje određuje Veleposlanstvo Ukrajine u RH. Pozivamo Vas da nam se priključite u ovoj humanitarnoj akciji kroz dijeljenje informacija o samome događaju ili pak sudjelovanjem u nekoj od humanitarnih akcija.