[Kostrena]: NOVI SUSRET NORDIJSKIH HODAČA U KOSTRENI …;

0
67

“Dani nordijskog hodanja u Kostreni” nastavljaju se ove nedjelje!

Nastavlja se akcija u Kostreni!

Kostrena je od 20. ožujka do 22. svibnja 2022. domaćin manifestacije pod nazivom “Dani nordijskog hodanja”, a od samog početka veliki se broj sudionika uključuje u nedjeljne programe nordijskog hodanja i pješačenja koji se održavaju uz stručni nadzor licenciranih voditelja.

Nakon prošlonedjeljne pauze zbog Uskrsa, program će se nastaviti ove nedjelje, 24. travnja, kada će u 10 sati krenuti program nordijskog hodanja i pješačenja na stazi dugoj 7 kilometara (cca 2 sata hoda) i to laganom stazom na ruti Žurkovo (kod JK Galeb) – Lučica Stara Voda – Žurkovo. Za prvih 50 sudionika koji se prijave na startu, organizator je pripremio štapove za hodanje, a sudjelovanje u programu i korištenje štapova je besplatno. Program će voditi 2 stručna voditelja, a organizator sudionike podsjeća da obuku sportsku opremu, ponesu zaštitu od sunca ili kiše i dovoljno tekućine.

Podsjetimo, manifestaciju zajednički organiziraju Turistička zajednica općine Kostrena, Klub športske rekreacije Gorovo te Nordic walking team-a iz Opatije u partnerstvu sa Savezom sportske rekreacije “Sport za sve” PGŽ, Hrvatskim savezom nordijskog hodanja i Hrvatskim olimpijskim odborom.

Za sve programe prijave se primaju neposredno prije početka aktivnosti. Informacije o programima mogu se dobiti u Klubu športske rekreacije Gorovo na 091/420 0650 te ksr.gorovo@gmail.com kao i u TZO Kostrena na 051/289 207 i tzo-kostrena@ri.t-com.hr .

Ukoliko ste ljubitelj aktivnog boravka u prirodi svakako dođite ove nedjelje u Kostrenu, koja je uvijek dobar izbor za kvalitetno provesti vrijeme.

Kostrena!