[NOVALJA, otok Pag]: Festival SONUS, 21.-26.08.2022 – nakon 2 godine pauze zbog pandemije! Objavljena i imena prvih 56 svjetskih zvijezda koja dolaze na Pag …;

0
329

NAJBOLJI PROGRAM DO SADA – Povoljnije regionalne ulaznice za dugoočekivani Sonus festival 2022 …!

Nakon 2 godine pauze uzrokovane svjetskom pandemijom, po izboru posjetitelja jedan od najboljih svjetskih ljetnih festivala – Sonus se vraća od 21. do 26. kolovoza s najbogatijim programom do sad.

Na Sonus festivalu kvalitetna muzika trajati će tokom 5 dana i 5 noći. Ples pored plaže s pogledom na more, pod otvorenim nebom i suncem koje peče i pretvara se u prelijepi zalazak dok ne padne noć i zvizde obasjaju nekoliko desetaka tisuća ljudi koji su došli čuti neke od najvećih zvijezda svjetske techno i house scene – zaista jedinstveno iskustvo.

Povratak svjetske legende Carl Coxa, poseban back 2 back tandem Ricardo Villalobosa i Zip, po prvi puta nastup bugarskog live techno maestra KiNKa , DJ set proizvođača svjetskih hitova FISHERa, Britanca koji svojim setovima žari i pali svjetskom scenom – Michael Bibija, live nastup Giorgie Anguili ili nastup techno dvojca 999999999 privući će zasigurno veliki broj fanova željnih dobrog provoda.

Mlađu generaciju techno izvođača predstaviti će Anfisa Letyago, Kobosil, Reinier Zonneveld (live) i IMOGEN.

Devetom izdanju ove petodnevne party avanture pridružiti će se sad već globalne zvijezde Amelie Lens, Maceo Plex, , Sven Väth, The Martinez Brothers, Joseph Capriatti i Deborah de Luca kao i još 40ak svetskih imena kao što su Loco Dice, Stephan Bodzin live, Chris Liebing, ANNA, Rødhåd, Ben Klock, Jamie Jones, Sonja Moonear, Richie Hawtin, Dixon I Seth Troxler.

Sonus Festival – Novalja, otok Pag …

Iza ovog jedinstvenog festivala koji iz godine u godinu okuplja posjetitelje iz više od 65 zemalja svijeta stoje osnivači Sonus festivala i vlasnici We Love Sound event brenda iz Zagreba i vlasnici event brenda Time Warp iz njemačkog Mannheima.

Širom svijeta poznat kao ljetni underground festival, Sonus uvijek okupi internacionalne ljubitelje kvalitetne techno i house muzike ali i posjetitelje koji su osim u muzici došli uživati u preljepom Jadranskom moru, prirodi koji ostavlja bez daha, divnim plažama i lokalnim kulinarskim specijalitetima.

Festival će se održati na plaži Zrće u klubovima Noa, Papaya, Aquarius i Kalypso koji su opremljeni vrhunskim zvukom, plesnim podijima pod otvorenim nebom, kao i mjestima za opuštanje s pogledom na mirno more.

Kao i svake godine, posjetitelji mogu očekivati i boat partije na brodovima koji će ploviti na otvorenom moru i pružiti jedinstveno muzičko iskustvo posjetiteljima u prirodnom okruženju, drugačijem od klupskog.

Regionalne festivalske ulaznice po povoljnijom cijeni dostupne su na web stranici https://we-love-sound.com/sonus-festival