Vrhunski chefovi na Adventiranju!

Adventiranje kod kazališta!

Adventiranje kod Kazališta nova je riječka adventska lokacija prepoznata od strane brojnih posjetitelja. Osim toplog adventskog ugođaja, Adventiranje donosi brojne zanimljive sadržaje, a naglasak je na neodoljivim blagdanskim delicijama. U naredna četiri dana Adventiranje će ugostiti četiri priznata chefa koji će pripremati raznovrsne delicije.

Danas je rezervirano za delicije Filipa Pleteša, čijih se kulinarskih vještina sjećamo iz ovogodišnje sezone Masterchefa. Omiljeni riječki kuhar će ponudu NOSH Cosmopolitan Food adventske kućice proširiti sa svoja dva jela, riječ je o southern style piletini i aromatiziranim pačjim prsima u brioche bun pecivu. U nedjelju će na adventskoj kućici Nebo svoj gastro show održati dobitnik Michelinove zvjezdice – Deni Srdoč, koji će posjetitelje sigurno zainteresirati svojim specijalitetima.

Za vjerovati je da će vrhunska gastro ponuda Adventiranja zasigurno oduševiti sve prisutne i da će svatko pronaći nešto za sebe. Sve to medijski svake godine prati i Pomorski Radio Bakar!