BAKAR; Obavijest o darivanju djece povodom sv. Nikole …;

0
339

Povodom blagdana Svetog Nikole, Grad Bakar će i ove godine podijeliti prigodne darove djeci, no na malo drukčiji način; S obzirom na epidemiološku situaciju, ove godine neće biti održane prigodne priredbe povodom obilježavanja Dana Svetog Nikole u Gradu Bakru koji je umjesto igračaka ove godine osigurao poklon bonove u iznosu od 200,00 kuna za svu djecu s područja Grada Bakra, od rođenja do polaska u školu.

Poklon bonove će podijeliti odgajateljice prema grupama u dječjim vrtićima na području Grada Bakra: u Dječjem vrtiću Bakar na tri lokacije u Bakru, Škrljevu i Hreljinu, Dječjem vrtiću „Pčelice“ , Dječjem vrtiću „Bambi“ i Obrtu za čuvanje djece „Taša“. Roditelji djece koja nisu polaznici dječjih vrtića i obrta za čuvanje, na području Grada Bakra biti će obaviješteni poštom o načinu preuzimanja poklon bonova.

Poklon bon od 200,00 kuna namijenjen je dječjem asortimanu igračaka, a može se iskoristiti u svim prodajnim mjestima trgovina Müller. Valjanost bona je godinu dana. Tradicionalno i djeca polaznici od prvog do četvrtog razreda Osnovnih škola Bakar i „Hreljin“ dobiti će slatki paket koji će biti dostavljeni školi i biti podijeljeni od strane njihovih učiteljica. Za poklon bonove i slatke pakete Grad Bakar osigurao je u Proračunu 100.000,00 kuna