[CMC FESTIVAL]: Predstavljeni izvođači 14. CMC festivala Vodice 2022.

0
107

PREDSTAVLJENI IZVOĐAČI 14. CMC FESTIVALA VODICE 2022. powered by Calzedonia!

Najveća imena regionalne glazbene scene i ovog će ljeta u Vodicama zabavljati publiku nastupima na CMC festivalu powered by Calzedonia. Nakon prošlogodišnjeg iznimno uspješnog izdanja, 14. CMC festival pružit će publici priliku da prodiše i ponovno zapjeva u glas s popularnim izvođačima. Velikom festivalskom pozornicom 10. i 11. lipnja prošetat će više od 40 izvođača, a unatoč rekordnom broju prijava 2021. godine, ovogodišnji je natječaj pokazao još veći interes izvođača i oborio prošlogodišnji rekord. Dvodnevni program će u najvećem izdanju do sada sadržajem obogatiti turističku sezonu Grada Vodica.

Foto: Karla Matulina

Drugog vikenda u lipnju, i ove godine, na pozornicu će se popeti miljenici vodičke publike – Željko Bebek, Neda Ukraden, Mladen Grdović, Jasmin Stavros & Žera, Ivana Kovač, Lidija Bačić Lille i mnogi drugi.

Prvi dan festivala očekuju nas i koncerti velikih glazbenih zvijezda, a kompletan program za oba dana bit će uskoro poznat. Na prvoj festivalskoj press konferenciji najavljen je prvi koncert, i to Željka Bebeka, našeg legendarnog pjevača. Sunce iznad Vodica obasjat će dugogodišnju glazbeno-turističku priču najvećeg festivala domaće glazbe. Za više informacija i najnovije vijesti posjetite službenu web stranicu festivala.

Od idućeg tjedna započinje se emitiranjem festivalskih emisija “Ususret CMC festivalu” koje će se moći slušati i na Pomorskom Radiju Bakar i premijerno na CMC-ju svake srijede u 19 sati i 15 minuta. Uskoro će se u prodaji naći i festivalska kompilacija u izdanju Croatia Recordsa na kojoj će biti sve festivalske pjesme. Najbolji ljetni provod na Jadranu i ove godine potražite upravo na CMC festivalu, 10. i 11. lipnja u Vodicama. Festival organizira CMC televizija uz potporu Grada Vodica i turističke zajednice, a generalni sponzor je Calzedonia.

Popis ovogodišnjih izvođača:

Alya

Bojan Jambrošić

Brigita Vuco

Cecilija

Dino Memić

Dino Petrić

Davor Borno

Džentlmeni

Elio Pisak

Fatmir Sulejmani feat. Lidija Bačić Lille

Frano Pehar & Tarapana

Gavrani

Ivan Sever

Indira

Ivana Kovač

Jasmin Stavros i Žera

Kornelija

Lidija Bačić Lille

Ljubavnici

Maja Bajamić

Marija Jelovečki

Mate Grgat

Matíja

Matko Jelavić

Mejaši

Meri Andraković

Mile Perkov

Minea & Nika Zorjan

Mladen Grdović

Mor Roll

Neda Ukraden

Nina Donelli

Nina Petković

Noelle

Slavonske lole

Tri mušketira

Učiteljice

Vedran Roguljić

Vladimir Kočiš Zec

Zlatko Pejaković

Željko i Zvone Bebek

Željko Krušlin Kruška